Fashion is my passion. Art is my heart.
A wife. student. Love fashion. Art. Food.
Bunga addicted. Fullstop.XOXO
Selamat Hari Lahir my First Love, Ayah!
Aty sayang ayah dunia akhirat♡

Semoga Allah sentiasa beri kesihatan yang baik untuk ayah, semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki hendaknya. Mmmuuuuaaaahhh!!!

#dadbirthday #mybf #mylove #love #loveforever #hereafter #familybonding #family #instamalaysia #instadaily

Selamat Hari Lahir my First Love, Ayah!
Aty sayang ayah dunia akhirat♡

Semoga Allah sentiasa beri kesihatan yang baik untuk ayah, semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki hendaknya. Mmmuuuuaaaahhh!!!

#dadbirthday #mybf #mylove #love #loveforever #hereafter #familybonding #family #instamalaysia #instadaily

Saturday, July 19, 2014
Siapa nak beli Blossom Brooch ni pulak? 
Offer : rm12 je..
normal price rm14.

 1 set ni (4pcs)  :)

#bungaandbeads #blossombrooch #sayajualmurah #sayajual

Siapa nak beli Blossom Brooch ni pulak?
Offer : rm12 je..
normal price rm14.

1 set ni (4pcs) :)

#bungaandbeads #blossombrooch #sayajualmurah #sayajual

Siapa nak beli Blossom Brooch ni ? 
Offer : rm12 je..

 1 set ni (4pcs)  :)

Siapa nak beli Blossom Brooch ni ?
Offer : rm12 je..

1 set ni (4pcs) :)

Friday, July 18, 2014
This is a tragic day, 
in what has already been a tragic year, for Malaysia. 

-D.S. Najib Razak-


*Our thoughts and prayers are with the family and friends of all #MH17 passengers :(

Keep pray for Sabah and Gaza too. May The One keep give strengh to us.

#prayforgaza #savegaza #prayforsabah #savesabah #prayformalaysia #savemalaysia #instadaily #instamalaysia #igmalaysia #malaysia

This is a tragic day,
in what has already been a tragic year, for Malaysia.

-D.S. Najib Razak-


*Our thoughts and prayers are with the family and friends of all #MH17 passengers :(

Keep pray for Sabah and Gaza too. May The One keep give strengh to us.

#prayforgaza #savegaza #prayforsabah #savesabah #prayformalaysia #savemalaysia #instadaily #instamalaysia #igmalaysia #malaysia

Thursday, July 17, 2014
- Close Up-

- Glam Squareshawl ; Super wide shawl tudung / shawl. Boleh adjust labuh ikut si pemakai :)
- Normal price kat luar mencecah RM90 ++.
- Normal price from us : rm55, 
tapi sekarang cuma RM49! Buy two for only RM90!

murah kan? Cepat, banyak lagi corak menarik!

#sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajual #squareshawlbybunga #glamsquareshawl #squareshawl #bungaandbeads

- Close Up-

- Glam Squareshawl ; Super wide shawl tudung / shawl. Boleh adjust labuh ikut si pemakai :)
- Normal price kat luar mencecah RM90 ++.
- Normal price from us : rm55,
tapi sekarang cuma RM49! Buy two for only RM90!

murah kan? Cepat, banyak lagi corak menarik!

#sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajual #squareshawlbybunga #glamsquareshawl #squareshawl #bungaandbeads

Tuesday, July 15, 2014
When im become older,i’ve learn to become more simple yet, still look good :)

Im wearing GLAM Squareshawl 01 by Bunga and Beads.  Seriously tak pernah lagi jumpa tudung satin sebest ni. Tak keras, tak panas, and kain lembut, plus senang bentuk. Boleh tengok gambar kat profile kita, semalam baru release nii!!!
P/s : Pakai tak iron pon tu :P

#hijabchic #hijaboftheday #hijabswag #hijabstreet #hijabfashion #hijabstyle #hijablove #ilovehijab #hijabstylish #hijup #hijab #ootd #ootdmalaysia #instamalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualtudung #sayajual #sayapromote

When im become older,i’ve learn to become more simple yet, still look good :)

Im wearing GLAM Squareshawl 01 by Bunga and Beads. Seriously tak pernah lagi jumpa tudung satin sebest ni. Tak keras, tak panas, and kain lembut, plus senang bentuk. Boleh tengok gambar kat profile kita, semalam baru release nii!!!
P/s : Pakai tak iron pon tu :P

#hijabchic #hijaboftheday #hijabswag #hijabstreet #hijabfashion #hijabstyle #hijablove #ilovehijab #hijabstylish #hijup #hijab #ootd #ootdmalaysia #instamalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualtudung #sayajual #sayapromote

Monday, July 14, 2014
GLAM SQUARESHAWL

*Squareshawl terbaru dari kami mempunyai bucu yang berbentuk curve. Direka khas supaya mudah dililit seperti selendang untuk pemakaian yang lebih sopan. Boleh digayakan sebagai tudung / selendang.

- Corak yang lebih CANTIK, MENARIK & RARE! 
(sangat sesuai digayakan pada hari raya nanti!)

- LIMITED pcs (mostly design hanya ada sehelai sahaja!)

- Satin yang tidak mudah renyuk dan kain sejuk! (Bukan satin yang keras dan nipis)

- Material: High Quality Silk 

-150 cm x 112 cm (lebih lebar dari sebelum ini!)

Affordable price for high quality satin : 

Rm49 each only! 
(exclude postage)

*PERCUMA* satu Glam Blossom Brooch pada setiap satu Glam Squareshawl (1set) ! ! !


* Boleh cover / tutup depan dan belakang.
* Tidak terlalu pnjang untuk dililit.
* Size lebih lebar dari shawl biasa.
* PM page @ msg/whatsapp: 0177260645 :)

GLAM SQUARESHAWL

*Squareshawl terbaru dari kami mempunyai bucu yang berbentuk curve. Direka khas supaya mudah dililit seperti selendang untuk pemakaian yang lebih sopan. Boleh digayakan sebagai tudung / selendang.

- Corak yang lebih CANTIK, MENARIK & RARE!
(sangat sesuai digayakan pada hari raya nanti!)

- LIMITED pcs (mostly design hanya ada sehelai sahaja!)

- Satin yang tidak mudah renyuk dan kain sejuk! (Bukan satin yang keras dan nipis)

- Material: High Quality Silk

-150 cm x 112 cm (lebih lebar dari sebelum ini!)

Affordable price for high quality satin :

Rm49 each only!
(exclude postage)

*PERCUMA* satu Glam Blossom Brooch pada setiap satu Glam Squareshawl (1set) ! ! !


* Boleh cover / tutup depan dan belakang.
* Tidak terlalu pnjang untuk dililit.
* Size lebih lebar dari shawl biasa.
* PM page @ msg/whatsapp: 0177260645 :)

 
Next page