Fashion is my passion. Art is my heart.
A wife. student. Love fashion. Art. Food.
Bunga addicted. Fullstop.XOXO
Selamat Pengantin Baru El Elyana ♡ Redha O’ Black!

Selamat mnempuh alam rumahtangga. Happy tgk both of you kawin. Yay! Semoga bhgia dunya akhirah, happy always, dkurniakan zuriat yg soleh & solehah! Amin…

Selamat Pengantin Baru El Elyana ♡ Redha O’ Black!

Selamat mnempuh alam rumahtangga. Happy tgk both of you kawin. Yay! Semoga bhgia dunya akhirah, happy always, dkurniakan zuriat yg soleh & solehah! Amin…

Be creative everywhereeeee eee eeee..

Be creative everywhereeeee eee eeee..

Sunday, October 5, 2014
Salam Aidiladha semua!

Korang makan apa sempena hari raya korban? Berapa banyak lembu tumbang kat tempat korang? Mesti meriahhhhh kan.. dapat berkumpul dengan orang2 tersayanggg..

Ohh.. seronoknyaa!

Ok, kalau ada apa2 soalan / nak buat tempahan jangan malu2 Pm kita @ msg / wechat weolsss tauu.. buat masa ni tak boleh wasap lagi.. Ok uols! Nak g buat rempah utk sup tulang ni.. sedapnyeeee!

#hariraya #rayakorban #raya2014 #aidiladha #igmalaysia #instamalaysia #jb #malaysia #johor #selangor #bungaandbeads #byazzatyaziz

Salam Aidiladha semua!

Korang makan apa sempena hari raya korban? Berapa banyak lembu tumbang kat tempat korang? Mesti meriahhhhh kan.. dapat berkumpul dengan orang2 tersayanggg..

Ohh.. seronoknyaa!

Ok, kalau ada apa2 soalan / nak buat tempahan jangan malu2 Pm kita @ msg / wechat weolsss tauu.. buat masa ni tak boleh wasap lagi.. Ok uols! Nak g buat rempah utk sup tulang ni.. sedapnyeeee!

#hariraya #rayakorban #raya2014 #aidiladha #igmalaysia #instamalaysia #jb #malaysia #johor #selangor #bungaandbeads #byazzatyaziz

Salam Aidiladha dari kami ♡

#hariraya #rayakorban #aidiladha #raya2014 #yellow #love #husbandandwife #lifeaftermarried #marriedlife

Salam Aidiladha dari kami ♡

#hariraya #rayakorban #aidiladha #raya2014 #yellow #love #husbandandwife #lifeaftermarried #marriedlife

Friday, October 3, 2014
Nanti kami upload balik Glam Squareshawl yang kebabom cantik menawan hokeyy! Serius memang cantik! Igt, jgn wasap kami. Boleh msg saje terus/ wechat kami naaa..

Nanti kami upload balik Glam Squareshawl yang kebabom cantik menawan hokeyy! Serius memang cantik! Igt, jgn wasap kami. Boleh msg saje terus/ wechat kami naaa..

Alhamdulillah. Contest goes well. Masa tu kita ada buat Tag & Win contest dekat fb pages. Insyallah. Nanti kita buat lagi k. Jadi siapa nak join and nak tengok hasil beading dari kami, g cepat2 follow kami di 

Fb page : Bunga and Beads

Alhamdulillah. Contest goes well. Masa tu kita ada buat Tag & Win contest dekat fb pages. Insyallah. Nanti kita buat lagi k. Jadi siapa nak join and nak tengok hasil beading dari kami, g cepat2 follow kami di

Fb page : Bunga and Beads

Friday, September 26, 2014
Acah-acah tiup lilin . Fuhhhhhhhh~

#17 #september #2014 #septbaby #birthdaygirl #birthdayshoutout #me #love #birthday

Acah-acah tiup lilin . Fuhhhhhhhh~

#17 #september #2014 #septbaby #birthdaygirl #birthdayshoutout #me #love #birthday

 
Next page